Jauheliha-bolognese

Mausteet: 1 rkl jauhelihamauste, ½ tl viherpippuri ja 1 rkl oregano.

Ruskista jauheliha ja sipulit ja mausta.

Lisää kastike ja vesi.

Hauduta n. 30 min. Tarjoa pastan (vehnänalkio) kanssa.

Voit keventää tätä ohjetta vaihtamalla jauhelihan nautaan ja pastakastikkeen light-versioon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Classico Bolognesekastike (Dolmio), annos 500g110g54kcal1.5g8.5g1.5g1g
Valkosipuli, tuore, silputtu4.4g4.6kcal0.3g0.7g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Jauheliha, sika-nauta 88g194kcal15.3g0g14.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana469g511kcal34.4g19.4g32.8g2.6g
Valittu annoskoko235g255kcal17.2g9.7g16.4g1.3g
Annoskoko puolitettuna117g128kcal8.6g4.9g8.2g0.7g
Arvot/100g100g109kcal7.3g4.1g7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=73811