Markokkolainen broileripannu

Lohko paprika, kuutioi munakoiso, viipaloi sipuli ja murskaa valkosipuli.

Ruskista lihat öljyssä paistokasarissa.

Lisää silputut kasvikset ja anna niiden kuulottua.

Lisää pataan kikherneet, kuutioidut tomaatit, tomaattimurska, kanelitanko, kanaliemikuutio ja tilkka vettä.

Mausta tarvittaessa esim.

suolalla ja chilillä.

Hauduta 10-15 minuuttia.

Lisää oliivit ja silputtu persilija.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Ananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pouttu Hunajamarinoitu broilerin Fileesuikaleet (500g)38g39kcal6g0.8g1.3g0g
Paprika punainen 21g6.2kcal0.2g1g0.1g0.4g
Munakoiso 50g11kcal0.3g1.6g0.1g1.3g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g25g5.1kcal0.2g1g0.1g0.4g
Kikherne säilötty Bonduelle33g43kcal2.2g6.6g1g1.7g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g46g16kcal0.5g3.1g0.2g0.6g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g1.4g3.9kcal0.3g0.1g0.3g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 5g10kcal0.1g0.1g1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana469g309kcal20g30g11.8g9.6g
Valittu annoskoko235g155kcal10g15g5.9g4.8g
Annoskoko puolitettuna117g77kcal5g7.5g3g2.4g
Arvot/100g100g66kcal4.3g6.4g2.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83880