Kasvismunaksa uunissa

Paloittele poarsakaalin varret ja irroita kukinnot.

Leikka paprika pieniksi suikaleiksi.

Hienonna kuorittu sipuli ja valkosipulin kynnet.

Kuutio tomaatit.

Hienonna persilja ja basilika.

Raasta permesaani.

Keitä parsakaalin varsipaloja ja kukintoja vähässä vedessä noin 5 min. Kaada vesi pois.

Jos käytät pakaste parsakaalia, sitä ei tarvitse keittää.

Kiehauta sipulit paistokasarissa tilkassa öljyä.

Lisää joukkoon paprikanpalat sekä tomaattikuutiot.

Mausta kasvisseos yrttiseoksella, suolalla ja pippurilla.

Hauduta ilman kantta noin 10 min. Anna jäähtyä.

Vatkaa munion joukkoon sinappi, parmesaaniraaste ja mausteyrtit.

Yhdistä muna ja kasvisseos.

Lisää joukkoon parsakaalit.

Kaada munakasvisseos laakeaan, voideltuun tasapohjaiseen vuokaan.

Kypsennä 175 asteessa uunin keskitasolla noin 30 min. Ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa ja basilikaa.

Tarjoa raikkaan salaatin kanssa .

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Tipi66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 68g24kcal3.1g1.3g0.2g1.7g
Paprika punainen 26g7.5kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Sipuli 15g4.5kcal0.2g0.7g0g0.3g
Valkosipuli 3g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Tomaatti 60g14kcal0.3g2.1g0.2g0.8g
Persilja 6g1.6kcal0.1g0.1g0g0.5g
Basilika, tuore6g2.4kcal0.2g0.3g0g0.2g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g7.5g29kcal2.5g0g2.1g0g
Neitsytoliiviöljy, Pirkka ekstra, 1 rkl1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)38g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl4.8g6.8kcal0.2g0.4g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana470g307kcal22.2g13.4g16g8.2g
Valittu annoskoko235g153kcal11.1g6.7g8g4.1g
Annoskoko puolitettuna117g77kcal5.6g3.4g4g2.1g
Arvot/100g100g65kcal4.7g2.9g3.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137152