Porsaan jauhelihaa ja fetasalaattia

Kuullota pilkotut sipulit rypsiöljyssä, lisää porsaan jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta tarvittaessa ruususuolalla ja valkopippurilla.

Sekoita salaattiainekset keskenään, ja mausta tarvittaessa lautasella sitruunan mehulla, pippurilla ja (ruusu) suolalla.

Sekoita kermaviiliin valitsemaasi chilikastiketta ja mahdollisesti muita mausteita makusi mukaan.

Juomaksi sopii (sitruuna) jäävesi.

Tarjoile ja nauti!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 626 grammaa

Matiashullu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha porsaan 12%75g159kcal13.5g0g9g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Salaatti, jäävuori tuore47g4.7kcal0.5g0.4g0.1g0.5g
Kirsikkatomaatti, suomalainen23g4.7kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Kurkku 28g3.1kcal0.2g0.4g0g0.2g
Feta Patros 200 g19g45kcal3g0.1g3.6g0g
Paprika, punainen14g3.6kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Kermaviili Ingman 10%19g23kcal0.6g0.8g1.9g0g
Rypsiöljy 0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana470g497kcal36.2g7.2g30.6g3g
Valittu annoskoko235g249kcal18.1g3.6g15.3g1.5g
Annoskoko puolitettuna117g124kcal9.1g1.8g7.7g0.8g
Arvot/100g100g106kcal7.7g1.5g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=240271