Pirjon gazpacho

Kuori ja paloittele kasvikset korkeareunaiseen astiaan tai kannuun, soseuta karkeaksi soseeksi sauvasekoittimella.

Lisää paseerattua tomaattia ja vettä siten, että soseuttaminen helpottuu.

Lopuksi mausta oliiviöljyllä, balsamiviinietikalla, suolalla ja puristetuilla valkosipulin kynsilllä.

Jäähdytä jääkaapissa.

Tarjoa sellaisenaan tai paahdettujen leipäkuutioiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katpir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore56g5.6kcal0.3g1g0.1g0.4g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g47g12kcal0.6g2g0.1g0g
Hunajameloni kuorittu 28g10kcal0.2g2.2g0g0.2g
Cantaloupe meloni28g5.6kcal0.2g1.2g0g0.3g
Purjosipuli 9g2.1kcal0.2g0.2g0g0.2g
Viinietikka balsami4.2g1.5kcal0g0g0g0g
Neitsytoliiviöljy, Pirkka ekstra, 1 rkl3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Paprika punainen 5.6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika keltainen 4.7g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana470g147kcal3.4g14.4g8g2.6g
Valittu annoskoko235g74kcal1.7g7.2g4g1.3g
Annoskoko puolitettuna117g37kcal0.9g3.6g2g0.7g
Arvot/100g100g31kcal0.7g3.1g1.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276552