Katkarapupasta (Henrikin resepti)

Vamistusaika noin 30 min. Eka sipulien kuullotus öljyssä, sitten voi ja tomaattipyree.

Sitten kermaa, sekoita tasaiseksi.

Mausta sitten kastike ja keitä tuorepasta samalla aikaa siinä.

Kun pasta alkaa olla valmista, sekoita katkaravut (sulaneet) kastikkeeseen, mutta älä emää keitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 34g23kcal4.9g0g0.4g0g
Tuorepasta fettucine (Euroshopper), annos 500g94g272kcal10.3g51.5g2.4g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Voi 2.6g19kcal0g0g2.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka2.6g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g75g120kcal1.6g2.8g11.2g0.1g
Soijakastike 3.4g2kcal0.2g0.3g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.7g2kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana470g937kcal35g112.4g37.4g1.6g
Valittu annoskoko235g468kcal17.5g56.2g18.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna117g234kcal8.8g28.1g9.4g0.4g
Arvot/100g100g200kcal7.5g23.9g8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279551