Tomaattikeitto

Pekonia, sipulia, valkosipulia pataan.

Perään tomaattimurskaa ja luulientä.

Keitellään muutama tunti.

Paistetaan kalkkunaa ja lisätään keittopohjaan loppuvaiheessa.

Päälle chevreä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni rasvainen 23g85kcal2.7g0g8.3g0g
Sipuli 23g6.8kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipuli 2.1g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Tomaattimurska 75g22kcal0.4g4g0.2g1.4g
Luuliemi, kw (Kwasniewski), annos 100g45g117kcal1.4g0g12.2g0g
Chevre juustolevite (Silva), annos 150g23g50kcal2.3g0g4.5g0g
Kalkkuna 45g88kcal14.2g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana469g741kcal43g10.8g57.4g3.6g
Valittu annoskoko235g371kcal21.5g5.4g28.7g1.8g
Annoskoko puolitettuna117g185kcal10.8g2.7g14.4g0.9g
Arvot/100g100g158kcal9.2g2.3g12.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335150