Hirven uunipaisti valkosipulilla

Hirvenliha kuutioidaan, ruskistetaan ja maustetaan grillimausteella, porkkanat/lantut kuutioidaan ja ruskistetaan pannulla.

Kaikki laitetaan uunipataan johon lisätään kikkoman, pippurit, laakerinlehdet ja vesi jotta liha ja porkkana peittyvät kokonaan.

Paistetaan uunissa 200asteessa 1-2 tuntia riippuen lihasta (kun liha mureaa niin kypsää).

Hyvää ruokahalua !!

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 679g222kcal4.2g37.8g1.4g17.3g
Lanttu 155g45kcal1.6g7.1g0.5g2.8g
Vesi, vesijohtovesi 799g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g1.6g0kcal0g0g0g0g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)92g76kcal8.7g10.1g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g44g237kcal0.1g0.1g26.4g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.8g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Hirvenliha 563g633kcal119.1g0g16.9g0g
Suola, annos 3g4.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4680g2431kcal267.6g111.4g90.4g40.2g
Valittu annoskoko2340g1216kcal133.8g55.7g45.2g20.1g
Annoskoko puolitettuna1170g608kcal66.9g27.9g22.6g10.1g
Arvot/100g100g52kcal5.7g2.4g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110037