Paras alakarppi pizzapohja ikinä

Tämän pohjan on Kipura ja Tsil kehitelleet, legensa jo eläessään

Ainekset sekaisin, levitä vuoan pohjalle veteen kastetun lusikan avulla.

Esipaista n. 10 min 200 asteessa.

Täytteet päälle ja vielä uuniin n. 20 minuutiksi.

On just semmoinen rapea pohja - ei liian paksu, mutta pysyy hyvin kasassa.

Erinomainen myös muiden piirakoiden pohjaksi mm. sienien kera.

Tuplaamalla reseptin saat siitä koko pellilliseen riittävän pohjan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Teidi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g1350g8100kcal283.5g89.1g729g0g
Leivinjauhe 23g40kcal1.2g8.5g0g0.1g
Emmental, punaleima 17%900g2610kcal306g0g153g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 68g187kcal1.4g2g18.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4680g21873kcal1184.2g199.2g1801.8g0.2g
Valittu annoskoko2340g10937kcal592.1g99.6g900.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna1170g5468kcal296.1g49.8g450.5g0.1g
Arvot/100g100g467kcal25.3g4.3g38.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=115884