Kevyt mustikkapiirakka

Pohja:
Sekoita munat, öljy, vehnäjauho, leivinjauhe, sokeri ja maitorahka sekaisin.

Ei saa vatkata.

Levitä voideltuun vuokaan.

Päälle:
Levitä omenahillo ensin ja päälle mustikat.

Ripottele pinnalle kaurahiutaleet ja sokeri.

Paista 200c noin 30min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Remus74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 249g354kcal31.1g0.7g25.5g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka113g994kcal0g0g112.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 440g1511kcal44.9g308.3g5.3g15.4g
Leivinjauhe 23g40kcal1.2g8.5g0g0.1g
Sokeri 192g779kcal0g191.8g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki226g127kcal19.2g11.3g0.5g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g226g400kcal0.5g22.1g0.5g0g
Mustikka678g226kcal3.4g43.4g2.7g22.4g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)113g418kcal15.8g62.1g9g12.4g
Sokeri 81g330kcal0g81.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4680g10357kcal232.2g1458.8g312.8g100.6g
Valittu annoskoko2340g5179kcal116.1g729.4g156.4g50.3g
Annoskoko puolitettuna1170g2589kcal58.1g364.7g78.2g25.2g
Arvot/100g100g221kcal5g31.2g6.7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181956