Aapon Tappavanherkullinen Suklaakakku

Sulata toinen suklaalevy ja voi kattilassa sekoittaen.

Lisää vaniljasokeri ja kerma joukkoon.

Sekoita jauhot ja sokeri keskenään.

Lisää kananmunat ja jäähtynyt suklaasokerivoiseos.

Laita laajaan rengasvuokaan ja paista 175 celsiusasteessa 30 minuuttia.

Sekoita vispikerma ja sokeri kovaksi vaahdoksi.

Lisää joukkoon Marianne-crushit.

Anna kakun jäähtyä ja leikkaa se kahti.

Kostuta leikkauspinnat kevyesti esimerkiksi mansikkamehulla.

Sulata toinen suklaalevy ja levitä tahna leikkauspintoihin ja anna kovettua.

Laita kermavaahto kakkupohjain väliin.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taloussuklaa, Fazer516g2659kcal20.1g289.1g154.9g27.4g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)194g1394kcal1.9g7.7g154.9g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g26g103kcal0g25.6g0g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 258g310kcal8.1g11.6g25.8g0g
Leivinjauhe 13g23kcal0.7g4.9g0g0.1g
Sokeri 129g524kcal0g128.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 284g405kcal35.5g0.9g29.1g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl258g929kcal5.2g7g98.1g0g
Sokeri56g225kcal0g55.4g0g0g
Marianne crush 150g194g833kcal2.3g166.5g16.3g3.3g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 65g239kcal11.9g7.1g14g19.6g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g349g1185kcal7g271.8g5.9g24.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4680g17656kcal185.4g1953g998g149.6g
Valittu annoskoko2340g8828kcal92.7g976.5g499g74.8g
Annoskoko puolitettuna1170g4414kcal46.4g488.3g249.5g37.4g
Arvot/100g100g377kcal4g41.7g21.3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183497