Kirjolohiwokki

Öljyä paistamiseen
450g wokvihanneksia
n.300g kirjolohifileetä palasina
aurajuustoa 30g
2dl kermaa
mausteeksi fenkolia

Paista wokvihannekset pehmeiksi öljyssä.

Lisää fenkoli.

Laita sekaan kalapalat ja anna hetken kypysä, lisää aura ja kerma ja anna kpysä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Muori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 673g1112kcal112.7g0g74g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl24g216kcal0g0g24g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 82g212kcal22.1g0g13.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 481g1586kcal9.6g14.4g168.2g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g1081g378kcal19.5g69.2g2.2g34.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4680g7011kcal327.8g167.2g564.6g69.2g
Valittu annoskoko2340g3505kcal163.9g83.6g282.3g34.6g
Annoskoko puolitettuna1170g1753kcal82g41.8g141.2g17.3g
Arvot/100g100g150kcal7g3.6g12.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=188481