Karpin toscakakku

Vatkaa munat ja makeutusjauhe vaahdoksi.

Lisää varovasti mantelijauhe ja leivinjauhe.

Kaada vuokaan ja uuniin
180 asteeseen noin puoli tuntia.

Sulata kuorutteeseen voi ja lisää kerma ja kiehauta.

lisää mantelilastut ja makeutusaine.

Lisää kakun päälle ja hetkeksi uuniin 220 asteeseen että kuorrutus ruskettuu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu1164g1467kcal128.1g3.5g104.8g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g36g137kcal0.5g33.8g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g339g2031kcal81.2g22.3g182.8g0g
Leivinjauhe 11g20kcal0.6g4.3g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g226g1647kcal2.3g2.3g180.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 226g745kcal4.5g6.8g79g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g23g86kcal0.3g21.1g0g0g
Mantelilastu (A la meira)316g1896kcal75.8g20.9g170.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4680g16057kcal586.6g230g1435.4g0.2g
Valittu annoskoko2340g8028kcal293.3g115g717.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna1170g4014kcal146.7g57.5g358.9g0.1g
Arvot/100g100g343kcal12.5g4.9g30.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209345