Tonnikalapihvit

2 prk tonnikalaa paloina vedessä
4 rkl kermaviiliä
0,5-1 dl korppujauhoja
2 tl sitruunapippuria
2 tl yleismaustetta esim.

grillimauste, aromat tms.
1-2 kananmunaa

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho sekaan.

Anna turvota ja mausta.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n.200-225 asteessa, kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit ovat ns. kimmoisia.

Tarjoile muusin tai uusien perunoiden kanssa.

Sopii myös toastin täytteeksi! Kermaviilin jämästä saat oivan kylmäkastikkeen, kun lisäät siihen ruohosipulia ja tilliä.

(Suosittelen myös Knorrin kalakastiketta, slurps)

Lähde: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Duchess
AineksetMääräEnergiaPHRK
John west, tonnikalapaloja vedessä, 150/200g1347g1523kcal363.8g0g6.7g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 270g173kcal8.6g13g9.4g0g
Korppujauho 225g822kcal23.6g168.2g2.3g11.9g
Kananmuna kuoreton 494g705kcal61.8g1.5g50.6g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g4.5g7.6kcal0.4g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4680g6461kcal916.4g368.2g138g23.8g
Valittu annoskoko2340g3230kcal458.2g184.1g69g11.9g
Annoskoko puolitettuna1170g1615kcal229.1g92.1g34.5g6g
Arvot/100g100g138kcal19.6g7.9g2.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345759