Poropötköt

Sekoita ainekset keskenään huolella ja tee niistä haluamasi kokoinen pötkö.

Kääri se folioon huolella ha tee pienet reiät hammastikulla pääli puolelle.

Paista 100-150 asteessa n. 2,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 2045g2605kcal441g0g92g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 60g42kcal0.8g6.8g0.8g2.3g
Mustapippuri 15g42kcal1.6g5.8g0.5g4g
Curryjauhe (-), annos 5g9g29kcal0.9g4.5g0.9g0.9g
Valkosipulijauhe, annos 3g60g208kcal6g45.7g1.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4680g5853kcal900.6g125.6g191.4g14.4g
Valittu annoskoko2340g2926kcal450.3g62.8g95.7g7.2g
Annoskoko puolitettuna1170g1463kcal225.2g31.4g47.9g3.6g
Arvot/100g100g125kcal19.2g2.7g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=397286