Juustoinen nakkikeitto

Laita vettä noin 1,5 litraa ja mausteet kattilaan.

Kiehauta-
Lisää pilkotut kasvikset kattilaan( jätä peruna ja parsa viimeiseksi annan kiehua muiden noin 5 minuuttia)
Lisää viimeisenä nakit ja ja sultajuusto.

Tuoretta persiljaa lautaselle ja nam.
( Hellapoliisin ohjetta mukaillen poimittu)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Beachlady
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka94g77kcal3.2g17.8g0.9g0.9g
Palsternakka 267g170kcal1.3g31.5g1.1g12g
Porkkana 267g87kcal1.7g14.9g0.5g6.8g
Juuriselleri 134g42kcal1.7g6.1g0.3g4.1g
Peruna, keskikokoinen 60g401g240kcal6g52.1g0.4g3.6g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl267g80kcal12.3g5.1g0.8g4.3g
Sipuli (käsittelemätön)134g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)401g935kcal45.3g2g78.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g267g748kcal50.8g0g58.8g0g
Persilja 80g22kcal1.1g0.9g0.2g6.4g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g33g30kcal1g1.2g2.3g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4688g4935kcal252.2g276g287.4g81.2g
Valittu annoskoko2344g2467kcal126.1g138g143.7g40.6g
Annoskoko puolitettuna1172g1234kcal63.1g69g71.9g20.3g
Arvot/100g100g105kcal5.4g5.9g6.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=397566