Pizzapohja

2 dl 42-asteista vettä
2 tl kuivahiiva
1 tl suolaa
4 rkl öljyä
5 dl vehnäjauhoja

1) sekoita kuivahiiva pieneen määrään jauhoja ja sitten lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy ja jauhot pienissä erissä.

Kohota jotain 30 min.

2) kaulitse tasakokoiseksi ja asettele pellille.

Uuni 200 astetta.

3) täytteet oman maun mukaan, paista kunnes juusto saa väriä.

Lähde
Www. kotikokkinet
Pizzapohja
Mailo

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 800g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g20g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 224g1981kcal0g0g224g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1300g4461kcal132.5g910g15.6g45.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4688g12883kcal265g1820g479.2g91g
Valittu annoskoko2344g6442kcal132.5g910g239.6g45.5g
Annoskoko puolitettuna1172g3221kcal66.3g455g119.8g22.8g
Arvot/100g100g275kcal5.7g38.8g10.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=361198