Kasviskeitto ala hehtaari

Kuumenna vesi+liemikuutio, lisää jäiset kasvikset pussista.

Keitä noin 15-20 min. Lisää paloiteltu juusto, keitä kunnes juusto sulaa, soseuta vaikka sauvasekoittimella.

Mausta 1-2 tl suolalla ja 2-3 rkl rakunalla.

Todella herkullista.

Kokeile muitakin juustoja, ainakin viherpippuri sopii tosi hyvin.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio 13g39kcal1.2g1.7g3g0.2g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g292g816kcal55.4g0g64.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 1166g0kcal0g0g0g0g
Apetit peruna ja keittokasvis (Apetit), annos 100g875g499kcal12.2g108.4g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4690g2708kcal137.6g220.2g137.6g0.4g
Valittu annoskoko2345g1354kcal68.8g110.1g68.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna1173g677kcal34.4g55.1g34.4g0.1g
Arvot/100g100g58kcal2.9g4.7g2.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160250