Jauhelihakeitto

Lisää aineita siinä järjestyksessä kun kypsyminen vaatii.

Porkkana, sipulit, liemikuutiot ja mausteet ensin kiehuvaan veteen, 10 min keittämisen jälkeen keittojuurekset ja peruna, keitä 10 min. Kukkakaali ja ruskistettu jauheliha viimeiseksi n. 5 min ennen valmistumista.

Lisää vettä jos keitto on liian sakeaa.

Ohjeesta tulee 5 L valmista keittoa eli 10 x 0,5 L annos per 130 kcal.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Uneton
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g100g28kcal0.6g6g0.2g2.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
KEITTOJUURES Apetit pakaste300g78kcal2.7g14.4g0.9g6.9g
Peruna, vanha, kuorittu 75g57kcal1.4g11.6g0.2g0.8g
Vesi1250g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi11g31kcal1g0.8g2.5g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)10g26kcal1.3g1.2g1.8g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Kukkakaali, tuore300g60kcal5.4g6.6g0.9g5.4g
Chili paprika punainen10g4kcal0.2g0.9g0g0g
Persilja 25g6.8kcal0.3g0.3g0.1g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4694g1310kcal105.8g94g53.6g38.2g
Valittu annoskoko2347g655kcal52.9g47g26.8g19.1g
Annoskoko puolitettuna1174g328kcal26.5g23.5g13.4g9.6g
Arvot/100g100g28kcal2.3g2g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=157876