Makkarakeitto hevospaistimakkarasta glut/maidoton

Pilko porkana, lanttu, sipuli ja laita kattilaan kiehumaan.

Lisää maustepippureita, kanaliemikuutiot.

Lisää hetken kuluttua pilkottu makkara.

Lisää vielä persiljaa.

Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g1284g963kcal24.4g205.4g2.6g12.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g257g72kcal1.5g15.3g0.5g6.4g
Hevospaistimakkara glut/maidoton (K-hvitfelt oy), annos 450g578g1315kcal69.3g15g109.7g0g
Sipuli (kuorittu)128g35kcal1.7g6.2g0.3g2.2g
Lanttu 77g22kcal0.8g3.5g0.2g1.4g
Kanaliemikuutio, maggi, 10 g (Maggi), annos 10g26g63kcal0.7g11.3g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4698g4938kcal196.8g513.4g229.8g45.6g
Valittu annoskoko2349g2469kcal98.4g256.7g114.9g22.8g
Annoskoko puolitettuna1175g1235kcal49.2g128.4g57.5g11.4g
Arvot/100g100g105kcal4.2g10.9g4.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264219