VAniljakiisseli

Riko kanamunan rakenne ja sekoita siihen maitotilkkaanliuoitetut perunajauhot.

Sekoita joukkoon loputkin ainekset.

Lämmitä liedellä kiehumispisteeseen koko ajan hämmentäen, ja nosta pois levyltä kun ensimmäiset kuplat ovat nousseet pintaan.

Tarjoile jäähtyneenä.

Kuoren syntymisen estät ripottelemalla päälle hieman sokeria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Jerkku69
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt200g92kcal6.4g9.6g3g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 7.5g25kcal0g6.1g0g0.1g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g1.1g3.7kcal0.1g0.6g0.1g0g
Kanamuna,raaka (Kultamuna), annos 55g21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana470g349kcal18.2g44.8g10.4g0.2g
Valittu annoskoko235g174kcal9.1g22.4g5.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna118g87kcal4.6g11.2g2.6g0.1g
Arvot/100g100g74kcal3.9g9.5g2.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382302