Lohi-sipulikastike

Poista nahka lohesta ja paloittele se kuutioiksi.

Viipaloi sipulit.

Paista lohikuutiot ja sipulit pannulla.

Lisää ruokakerma ja creme fraiche.

Anna hautua hetki.

Mausta oman maun mukaan currylla, tinjamilla, mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Elsikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 100g195kcal18.7g0g13.5g0g
Pakastevihannekset (Rainbow), annos 100g42g15kcal1g2g0.2g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)42g35kcal0.4g1.5g2.9g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%33g27kcal1.1g2g1.7g0g
Sipuli 18g5.5kcal0.2g0.9g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana470g555kcal42.8g12.8g36.6g0.6g
Valittu annoskoko235g278kcal21.4g6.4g18.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna118g139kcal10.7g3.2g9.2g0.2g
Arvot/100g100g118kcal9.1g2.7g7.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=73329