Värikäs pastasalaatti

Keitä pasta kypsäksi lihaliemikuutioilla maustetussa vedessä.

Pilko pikkukurkut sekä juusto sopiviksi suupaloiksi ja lisää suureen kulhoon kinkun, maissin ja herneen kanssa.

Siivilöi pastasta keitinvesi ja huuhtele kylmällä vedellä, jonka jälkeen lisää kulhoon.

Sekoita kermaviilin joukkoon vähän suolaa ja pippuria ja kaada muiden aineiden päälle.

Sekoita huolellisesti pohjaa myöden.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tricolori simpukkapasta (Torino)53g186kcal8g35.6g1.3g1.6g
Lihaliemikuutio Maggi4.1g12kcal0.4g0.3g0.9g0g
Korpelan kevyt kinkkukuutio, annos 100g25g28kcal3.7g0.3g1.3g0g
Oltermanni täyteläinen (Valio), annos 100g36g145kcal8.3g0g12g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss25g13kcal1.4g1.3g0.1g0.8g
Maissi jyvät 25g36kcal0.7g6.4g0.6g0.9g
Pikkukurkku (suola) (Rainbow), annos 350g16g4.9kcal0.3g0.9g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 50g32kcal1.6g2.4g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana470g913kcal48.8g94.4g36g6.6g
Valittu annoskoko235g457kcal24.4g47.2g18g3.3g
Annoskoko puolitettuna118g228kcal12.2g23.6g9g1.7g
Arvot/100g100g194kcal10.4g20.1g7.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278741