Kesäkurpitsapaitos

Kesäkurpitsa kokonainen suikaloidaan tikuiksi ja höyrystetään.

Iso purkki herkkusieniä ja valkosipulin kynsiä maun mukaan, puolikas koskenlakija voimakas muutama siivu metvurstia pieninä paloina.

Sulatetaan paistinmannulla sekaisin ja lisätään kesäkurpitsat.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Punahattu60

Marianne590 sanoi...

Nami, kokeiluun menee :) \r\nPidän valkosipulistakin.

lauantai 17.08.2013 klo 17:59

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g125g21kcal0.5g3.1g0.8g0g
Herkkusieni, paistettu 63g63kcal1.6g0.2g6g1.1g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g39g110kcal7.4g0g8.6g0g
Valkosipuli 4.7g5.1kcal0.4g0.8g0g0.1g
Metvursti kestomakkara3.1g12kcal0.6g0.2g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana470g422kcal21g8.6g33g2.4g
Valittu annoskoko235g211kcal10.5g4.3g16.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna118g106kcal5.3g2.2g8.3g0.6g
Arvot/100g100g90kcal4.5g1.8g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=373562