Jauheliha-makaronipata

1 tl oreganoa
1 kpl sipuli
6 dl vettä
0.5 tl suolaa
1 tl paprikajauhetta
1 rkl rypsiöljyä
1 kpl lihaliemikuutio
270 g tummaa makaronia (raakapaino)
1 pss herne-maissi-paprikasekoitusta (pakaste)
0.5 dl tomaattiketsuppia
400 g jauhelihaa (rasvaa 10%)
Ruskista jauheliha teflonpannulla ilman rasvaa.

Kuullota hienonnettu sipuli öljyssä kattilassa.

Lisää paprikajauhe kuullottamisen aikana.

Lisää sekaan kattilaan vesi sekä liemikuutio.

Kiehauta ja lisää makaronit.

Keitä 7-10 minuuttia välillä sekoittaen.

Sekoita joukkoon jauheliha, kasvikset ja mausteet.

Kuumenna ja anna hautua kypsäksi.

Lisää tarvittaessa vettä ja mausteita oman maun mukaan.

Vinkki
Makaronin asemesta voit käyttää myös tummaa spagettia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Peice78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 8.4g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Oregano, kuivattu 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 84g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Rypsiöljy 2g17kcal0g0g2g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1.5g4.3kcal0.1g0.3g0.3g0g
Tumma makarooni (Torino)38g133kcal6.1g24.3g1g2.3g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 35g36kcal1.2g6.3g0.4g1g
Ketsuppi 8.4g7.7kcal0.1g1.6g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha56g93kcal10.7g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana470g592kcal36.6g66g18.6g7.4g
Valittu annoskoko235g296kcal18.3g33g9.3g3.7g
Annoskoko puolitettuna118g148kcal9.2g16.5g4.7g1.9g
Arvot/100g100g126kcal7.8g14g4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296069