Piimävelli

Keitetään vedessä rusinat ja puuroriisi kypsiksi.

Lisätään piimä-jauho-liemi ja sokeri sekä siirappi.

Jauhon saettua otetaan pois hellalta.

Maustetaan suolalla ja lisätään leipäjuusto mielusan kokoisina nokareina.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 209 grammaa

Maarunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juusto, leipäjuusto, rasvaa 17-23 % 34g104kcal9.2g0.8g7.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.5g19kcal0.6g3.8g0.1g0.2g
Siirappi 12g36kcal0g8.7g0g0g
Sokeri 7.2g29kcal0g7.2g0g0g
Piimä, (Milbona), annos 100g51g16kcal1.7g2.3g0g0g
Rusina 6.7g20kcal0.2g4.1g0g0.7g
Vesi112g0kcal0g0g0g0g
Riisi puuroutuva 7.2g25kcal0.4g5.4g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana470g495kcal24.2g64.6g14.6g2.2g
Valittu annoskoko235g247kcal12.1g32.3g7.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna118g124kcal6.1g16.2g3.7g0.6g
Arvot/100g100g105kcal5.1g13.7g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84428