Tsatsiki

Kuori tuorekurkku, raasta se ja laita siivilään valumaan.

Laita Bulgarian jogurtti suodatinpussiin valumaan.

Sekoita valutettuun Bulgarian jogurttiin suola, sokeri, murskatut valkosipulinkynnet, väkiviinaetikka sekä valutettu, raastettu kurkku.

Mausta halutessasi kuivatulla mintulla.

Anna maustua jääkaapisssa mielellään muutama tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 941 grammaa

Arganna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 1g4.1kcal0g1g0g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 38g12kcal0g0.2g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.8g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Kurkku,tuore 100g94g9kcal0.6g1.3g0.1g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)100g60kcal3.4g4.5g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana471g175kcal8.2g14.6g7.2g0g
Valittu annoskoko235g87kcal4.1g7.3g3.6g0g
Annoskoko puolitettuna118g44kcal2.1g3.7g1.8g0g
Arvot/100g100g37kcal1.7g3.1g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56712