Porsaanfilettä, uunijuureksia ja kidneypapuja Vindaloo-kastikkeessa

Leikkaa liha kuutioiksi.

Laita kaikki ainekset uunivuokaan.

Sekoita.

Lisää suolaa ja muita mausteita tarvittaessa/maun mukaan.

Peitä vuoka kannella/foliolla.

Kypsennä uunissa 200-225C kunnes juurekset ja liha ovat kypsiä (1-1,5 tuntia).

Syö!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Martsavo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 71g89kcal14.9g0g3.2g0g
Uunijuurekset (Porkkana,lanttu,palsternakka,sipuli) (Pirkka), annos 500g82g25kcal0.9g4.4g0.2g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Pirkka), annos 230g25g23kcal1.6g4g0.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka7.7g6.3kcal0.3g1.5g0.1g0.1g
Vindaloo kastike (Santa maria), annos 100g38g35kcal0.6g3.4g1.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana471g354kcal36.6g26.6g11g0.2g
Valittu annoskoko235g177kcal18.3g13.3g5.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna118g89kcal9.2g6.7g2.8g0.1g
Arvot/100g100g75kcal7.8g5.6g2.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209308