Muropiirakka (päärynä, rahka)

Sulata murotaikina paketin ohjeen mukaan (1h huoneenlämmössä).

Laita uuni lämpenemään 200 °C. Sekoita rahkan joukkoon kananmuna ja sokeri.

Pilko päärynät kuutioiksi.

Levitä taikina piirakkavuokaan (halk.

n. 27 cm), myös reunoille.

Levitä päärynäkuutiot vuokaan ja kaada rahkaseos päälle.

Paista n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Teehelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Murotaikina Sunnuntai (Raisio), annos 400g100g460kcal6g45g29g1g
Päärynän puolikkaat mehussa (Del Monte)60g27kcal0.2g6.3g0.1g0g
Valkosuklaa-lime rahka (Valio), annos 200g50g85kcal3.6g8g4.3g0.5g
Sokeri 11g43kcal0g10.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 15g21kcal1.9g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana471g1273kcal23.4g139.8g69.8g3g
Valittu annoskoko236g637kcal11.7g69.9g34.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna118g318kcal5.9g35g17.5g0.8g
Arvot/100g100g270kcal5g29.7g14.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232509