Appelsiini-mantelikakku

1. vaahdota pehmeä sokeri ja rasva
2. vatkaa munat yksitellen
3. sekoita keskenään kuivat aineet.

Sekoita appelsiinimehu ja 1 yhden appelsiinin raastettu kuori jugurttiin.

Lisää niitä vuorotellen taikinaan.

4. Laita taikina irtopohjavuokaan, n. 24-26 cm. Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1078 grammaa

503435
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 38g278kcal0.5g0.2g31.1g0g
Sokeri 37g151kcal0g37.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 36g52kcal4.5g0.1g3.7g0g
Vehnäjauhot (type 55), annos 65g50g169kcal4.3g35.4g0.4g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g18g105kcal4.2g1.2g9.4g0g
Leivinjauhe 3.3g5.8kcal0.2g1.2g0g0g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)44g60kcal3.3g2.3g4.4g0g
Appelsiinimehu, 2 dl10g4.4kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana472g1649kcal34g157.2g98g0g
Valittu annoskoko236g824kcal17g78.6g49g0g
Annoskoko puolitettuna118g412kcal8.5g39.3g24.5g0g
Arvot/100g100g349kcal7.2g33.3g20.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245576