Broilerikeitto

1. Keitä 1 dl riisiä pakkauksen ohjeen mukaan melkein kypsäksi.

2. Kuumenna rasvat paistokasarissa, sekoita joukkoon 1 tl curryä ja 1 tl paprikaa ja lihasuikaleet.

Ruskista ne kevyesti, lisää sipulisilppu, hauduta hetki.

Lisää vesi, kanaliemikuutio tai 2 rkl kanafondia, (lipstikkasilppua), pakastevihannekset ja riisi.

3. Lisää purjosuikaleet, puserra joukkoon pari kolme valkosipulin kynttä ja sulatejuusto, kuumenna.

4. Pinnalle reilusti persilja-, kirveli- tai ruohosipulisilppua

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet (naturell) (Maistuva)420g462kcal96.6g0g8.8g0g
Rypsiöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Voi, 1 tl, 5 g7g51kcal0.1g0.1g5.6g0g
Sipuli 140g42kcal1.7g6.7g0.3g2.4g
Vihannessekoitus, Kesäpöytä (250g)350g123kcal9.4g16.4g1.7g0g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Vesi1050g0kcal0g0g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl7.6g5.7kcal0.3g0.6g0.2g0g
Eldorado täysjyväriisi (Eldorado), annos 1000g119g420kcal9.5g88g3.3g0g
Purjosipuli 70g16kcal1.3g1.7g0.1g1.5g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g140g350kcal19.6g4.8g28g0g
Persilja 28g7.7kcal0.4g0.3g0.1g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4704g3108kcal280g241.8g110.4g12.8g
Valittu annoskoko2352g1554kcal140g120.9g55.2g6.4g
Annoskoko puolitettuna1176g777kcal70g60.5g27.6g3.2g
Arvot/100g100g66kcal6g5.1g2.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99197