Kesäkurpitsaohukaiset

1 kesäkurpitsa raastettuna (n. 8 dl)
4 rkl vehnäjauhoja
2 kananmunaa
2 valkosipulinkynttä
1 sipuli
1 dl persiljaa
1 dl juustoraastetta
suolaa
vastajauhettua mustapippuria
Paistamiseen rypsiöljyä
Sekoita ohukaisainekset tasaiseksi taikinaksi.

Kuumenna ohukaispannu ja laita jokaiseen syvennykseen öljyä.

Nosta joka syvennykseen ohukaistaikinaa.

Paista kunnes ohukainen on kauniin ruskea ja käännä se. Paista ohukainen kauniin ruskeaksi myös toiselta puolelta.

Annoksesta tulee n. 12 kpl

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Anusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1404g254kcal7.9g35.1g5.6g9.8g
Vehnäjauho puolikarkea 140g482kcal14.3g98.3g1.7g4.9g
Kananmuna kuoreton 386g551kcal48.3g1.2g39.6g0g
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki351g316kcal52.7g8.8g7g0g
Sipuli kuivattu 35g96kcal3.7g12.3g0.6g12.3g
Rypsiöljy 35g310kcal0g0g35.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4704g4016kcal253.8g311.4g179.2g54g
Valittu annoskoko2352g2008kcal126.9g155.7g89.6g27g
Annoskoko puolitettuna1176g1004kcal63.5g77.9g44.8g13.5g
Arvot/100g100g85kcal5.4g6.6g3.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113470