Maskarponerahka

Kerma ja juusto vatkataan löysäksi vaahdoksi, ja rahka sekoitetaan vaahtoon.

Lisätään tuoreet (pakastetut) mansikat ja tuore mango kuutioituna sekä vaniljasokeri.

Itse käytin maskarponejuustoa, mutta laitoin listaan tuon philadelphian, kun maskarponea ei tästä laskurista löytynyt.

Sivistynyt arvaukseni kuitenkin on, että rasvaisuudeltaan juustot ovat samaa luokaa, joskin maskarpone on maultaan parempaa.

Annokset voi koristaa sitruunan kuoriraasteella, sitruunamelissalla ja muutamalla mansikan viipaleella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl466g1584kcal9.3g14g163g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g466g1188kcal27.5g14.9g111.3g0g
Maitorahka, Valio, 0,3466g303kcal51.2g19.6g1.4g0g
Mango (tuore)466g312kcal2.3g71.3g1.4g9.8g
Mansikka 466g217kcal2.3g39.1g0.9g8.8g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g23g93kcal0g23.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4704g7391kcal185.2g364g556g37.2g
Valittu annoskoko2352g3696kcal92.6g182g278g18.6g
Annoskoko puolitettuna1176g1848kcal46.3g91g139g9.3g
Arvot/100g100g157kcal3.9g7.7g11.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117758