Chilinen suklaakakku

Leikkaa leivinpaperista halkaisijaltaan 22-24 cm irtopohjavuoan pohjalle sopiva pala.

Voitele vuoan reunat ja aseta pala pohjalle.

Sulata voi ja anna sen jäähtyä.

Vatkaa voin joukkoon sokeri ja munat yksi kerrallaan.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne taikinaan siivilän läpi.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina vuokaan ja kypsennä uunin alatasolla 20 min. Kakku saa olla sisältä hieman kostea.

Siirrä jäähtynyt kakku tarjoiluastiaan ja koristele tomusokerilla.

Tarjoa vaniljajäätelön tai -kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 362g2623kcal4.3g1.4g293.9g0g
Sokeri 717g2911kcal0g716.4g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)723g911kcal79.5g2.2g65.1g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 96g357kcal17.8g10.6g20.9g29.3g
Vehnäjauho puolikarkea 392g1344kcal39.9g274.2g4.7g13.7g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g36g145kcal0g35.8g0g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen15g6.1kcal0.3g1.4g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g4.8g19kcal0g4.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4704g16630kcal283.6g2093.6g769.2g86g
Valittu annoskoko2352g8315kcal141.8g1046.8g384.6g43g
Annoskoko puolitettuna1176g4158kcal70.9g523.4g192.3g21.5g
Arvot/100g100g354kcal6g44.5g16.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125249