Omenapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää sitten keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Lisää sitten maito ja sulatettu rasva/öljy.

Kaada taikina pellille, lisää omenaviipaleet, ripauta päälle sokeria ja kanelia.

15 min. 225 asteessa.

Keskitaso.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 309g441kcal38.7g0.9g31.7g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g422g1713kcal0g421.9g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta411g1481kcal53.5g287.9g8.6g14.4g
Leivinjauhe 14g25kcal0.7g5.3g0g0.1g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 211g96kcal6.3g10.1g3.2g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen141g1013kcal0g0g112.5g0g
Omena, keskikokoinen 200g844g287kcal1.7g59.9g2.5g15.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4704g10110kcal201.8g1572g317g59.4g
Valittu annoskoko2352g5055kcal100.9g786g158.5g29.7g
Annoskoko puolitettuna1176g2528kcal50.5g393g79.3g14.9g
Arvot/100g100g215kcal4.3g33.4g6.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191210