Pizzapohja

2 dl 42-asteista vettä
2 tl kuivahiiva
1 tl suolaa
4 rkl öljyä
5 dl vehnäjauhoja

1) sekoita kuivahiiva pieneen määrään jauhoja ja sitten lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy ja jauhot pienissä erissä.

Kohota jotain 30 min.

2) kaulitse tasakokoiseksi ja asettele pellille.

Uuni 200 astetta.

3) täytteet oman maun mukaan, paista kunnes juusto saa väriä.

Lähde
Www. kotikokkinet
Pizzapohja
Mailo

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 803g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g20g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 225g1988kcal0g0g224.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1304g4476kcal132.9g913.1g15.7g45.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4704g12927kcal265.8g1826.2g481g91.4g
Valittu annoskoko2352g6463kcal132.9g913.1g240.5g45.7g
Annoskoko puolitettuna1176g3232kcal66.5g456.6g120.3g22.9g
Arvot/100g100g275kcal5.7g38.8g10.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=361198