Kanttarellit alla carbonara

1 iso sipuli
n. 1 dl kanttarelleja
n. 1 dl poutun savusuikale-kinkkua
3 kananmunankeltuaista
3 rkl parmesaanijuustoraastetta
mausteeksi suolaa ja mustapippuria

Lisukkeeksi esim.

kokojyväpastaa, penne-pasta sopii tähän kastikkeeseen erinomaisesti!
Jos haluat oikein nautiskella voit koristella annoksen parmesanlastuilla, mutta tästä tulee tietenkin bonus-kaloreita!

1. Kuullota sipuli, lisää kinkkusuikaleet ja sienet, ruskista kevyesti
2. Mausta
3. Jos syöt pastan kanssa, sekoita nyt kastike keitetyn pastan joukkoon (muutoin keltuaiset suoraan kastikkeeseen)
Tarkista maku
4. Lisää keltuaiset ruokaan kokoajan sekoittaen
5. Ripottele joukkoon parmesaani ja sekoita vielä kevyesti

Buon appetito!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)465g126kcal6g22.3g0.9g7.9g
Kinkkusuikale, Portti744g930kcal126.4g3g52.1g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g930g223kcal16.7g27.9g4.6g17.7g
Keltuainen, 20g, annos 20g28g18kcal1g0.1g7g0g
Parmesan formaggio da pasta186g850kcal74.4g0g61.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4704g4291kcal449g106.6g252g51.2g
Valittu annoskoko2352g2146kcal224.5g53.3g126g25.6g
Annoskoko puolitettuna1176g1073kcal112.3g26.7g63g12.8g
Arvot/100g100g91kcal9.5g2.3g5.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=369238