Pizzapohja

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen ja sekoita muut aineet nesteeseen.

Vaivaa kunnolla ja kohota noin puoli tuntia vedottomassa paikassa.

Satsista tulee kaksi pyöreää pizzapohjaa, joista saa molemmista kahdeksan palaa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g100g61kcal13.1g1.1g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 800g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1300g4461kcal132.5g910g15.6g45.5g
Oliiviöljy 56g495kcal0g0g56g0g
Suola, annos 3g96g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4704g10034kcal291.2g1822.2g144g91g
Valittu annoskoko2352g5017kcal145.6g911.1g72g45.5g
Annoskoko puolitettuna1176g2508kcal72.8g455.6g36g22.8g
Arvot/100g100g213kcal6.2g38.7g3.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396414