Uuniperunantäyte sieni-katkarapu

Kuullota sienet ja sipuli kattilassa, lisää tuorejuusto ja yrtit ja anna hautua 10 min. Lisää viimeiseksi kermaviili ennen tarjoilua uuniperunan kyljessä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu801g2403kcal32.8g32g240.3g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 601g385kcal19.2g29g21g0.1g
Katkarapu 320g219kcal46.3g0g3.5g0g
Sieni-sipulihakkelus 401g108kcal6g11.2g1.8g10.7g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 8g5.6kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Selleri, annos 50g200g28kcal2g6g0g0g
Tilli mauste9g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g12g20kcal1g3.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4704g6341kcal215g166g533.8g22.2g
Valittu annoskoko2352g3171kcal107.5g83g266.9g11.1g
Annoskoko puolitettuna1176g1585kcal53.8g41.5g133.5g5.6g
Arvot/100g100g135kcal4.6g3.5g11.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96636