Tsatsiki

Kuori tuorekurkku, raasta se ja laita siivilään valumaan.

Laita Bulgarian jogurtti suodatinpussiin valumaan.

Sekoita valutettuun Bulgarian jogurttiin suola, sokeri, murskatut valkosipulinkynnet, väkiviinaetikka sekä valutettu, raastettu kurkku.

Mausta halutessasi kuivatulla mintulla.

Anna maustua jääkaapisssa mielellään muutama tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 941 grammaa

Arganna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 10g41kcal0g10g0g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 375g124kcal0g1.9g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g18g18kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Kurkku,tuore 100g938g90kcal5.6g13.1g0.9g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)1000g600kcal34g45g35g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4705g1746kcal82g145.8g72g0.8g
Valittu annoskoko2353g873kcal41g72.9g36g0.4g
Annoskoko puolitettuna1176g437kcal20.5g36.5g18g0.2g
Arvot/100g100g37kcal1.7g3.1g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56712