Possukasviskeitto

Kuori & pilko juurekset ja lisää ne kiehuvaan veteen, jossa on 1 kasvisliemikuutio.

Anna kiehua noin 10 min. ja paista sillä aikaa possunsuikaleet pannulla.

Lisää sitten jäiset herneet, chili, sitruunaruoho ja pilkottu sipuli keittoon.

Keitä vielä noin 10 min ja lisää possunsuikaleet.

Keitä muutama minuutti ja tarkista maku.

Lisää suolaa ja esim.

inkivääriä.

Sekoita hyvin ja tarjoile kuumana ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 471 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 563g456kcal8.8g94.8g0.3g16.9g
Peruna, keskikokoinen 60g138g83kcal2.1g17.9g0.1g1.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g125g35kcal0.8g7.4g0.3g3.1g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Chili paprika punainen25g10kcal0.5g2.3g0g0g
Sitruuna kuorittu 13g5.1kcal0.1g0.3g0.1g0.4g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g15g32kcal2.1g3.2g1.2g0g
Rypsiporsas® kinkkusuikale, maustamaton (Hk), annos 300g375g451kcal78.8g0g15g0g
Vesi876g0kcal0g0g0g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss125g66kcal7.1g6.6g0.6g3.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4710g2329kcal203.2g274.6g35.6g54.4g
Valittu annoskoko2355g1165kcal101.6g137.3g17.8g27.2g
Annoskoko puolitettuna1177g582kcal50.8g68.7g8.9g13.6g
Arvot/100g100g50kcal4.3g5.8g0.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266491