Kasvissosekeitto

Lisää keitinveteen liemijauhe ja kiehuvaan veteen porkkanat ja perunat.

Viiden minuutin kuluttua purjojen syötävä (eli vaalea) osa ja sipuli pilkottuna.

Lopuksi perunoiden ja porkkanoiden jo pehmettyä lisää joukkoon parsakaali.

Valuta ylimääräinen keitinvesi talteen ja soseuta vihannekset.

Lisää keitinvettä takaisin siinä määrin kuinka juoksevaa ja riittoisaa keitosta haluat.

Lisää haluamasi mausteet ja tilkka rasvatonta maitoa antamaan väriä ja kuohkeutta.

Voilá! Nauti täydellisen ruisleivän kanssa ja nimenomaan nauti - sillä siitähän painonhallinnassa on lopulta kyse.

Tunnista itsesi, halusi ja tarpeesi ja syö vain kun nälkä ja vain kun ruoka todella on nautinnollista!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 785 grammaa

Helinanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g135g81kcal2g17.5g0.1g1.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g150g42kcal0.9g8.9g0.3g3.7g
Purjosipuli 150g34kcal2.7g3.6g0.3g3.1g
Kukkakaali 300g72kcal5.4g6.6g0.9g6.9g
Sipuli (kuorittu)41g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Vesi1499g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g4.9g8.1kcal0.8g1g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen75g25kcal2.5g3.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4710g547kcal29.6g86.6g3.6g31.2g
Valittu annoskoko2355g273kcal14.8g43.3g1.8g15.6g
Annoskoko puolitettuna1178g137kcal7.4g21.7g0.9g7.8g
Arvot/100g100g12kcal0.6g1.8g0.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=86985