Porkkanainen jauhelihakastike

Raasta kuoritut porkkanat ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää porkkanaraaste ja sipuli.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle pastakastike.

Huuhdo purkki vedellä ja lisää pannulle.

Lisää suola.

Kuutio tomaatit.

Lisää tomaatit ja ruokakerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha600g995kcal113.9g0g60g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g300g84kcal1.8g17.8g0.6g7.5g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Pastakastike toscana (Rainbow), annos 420g630g346kcal9.4g40.9g15.7g0g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g300g61kcal1.8g11.4g0.9g4.2g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g300g510kcal7.5g18g45g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4716g4033kcal270.8g183.4g244.6g26g
Valittu annoskoko2358g2016kcal135.4g91.7g122.3g13g
Annoskoko puolitettuna1179g1008kcal67.7g45.9g61.2g6.5g
Arvot/100g100g86kcal5.7g3.9g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266348