Paras hernekeitto, raaka

Cashewpähkinöitä voi liottaa muutaman tunnin, jos haluaa.

Blendaa kaikki ainekset sileäksi 1tl meiramin kanssa, paitsi hiivahiutale ja oliiviöljy, joita voi ripotella valmiin annoksen päälle.

Jos käytää pakasteherneitä, voi käyttää kuumaa vettä.

Valmista keittoa voi myös varovasti lämmittää, mutta ei yli 42 asteen.

Tässä herneillä ei tarkoiteta kuivattuja herneitä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Hetsup

Hetsup sanoi...

Erittäin herkullinen, täyttävä ja raikas! Ei muistuta kovinkaan paljon perinteistä hernekeittoa.

sunnuntai 01.12.2013 klo 13:04

AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 1125g775kcal56.9g105.3g4.5g34.9g
Sipuli (kuorittu)135g36kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Cashewpähkinä 135g775kcal27g25.4g62.6g4.7g
Mineraalisuola keskiarvo 9g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 900g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 45g398kcal0g0g45g0g
Oluthiivahiutale (Oy valioravinto ab), annos 10g9g35kcal4.6g3.3g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4716g4040kcal180.6g281g225.6g83.8g
Valittu annoskoko2358g2020kcal90.3g140.5g112.8g41.9g
Annoskoko puolitettuna1179g1010kcal45.2g70.3g56.4g21g
Arvot/100g100g86kcal3.8g6g4.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390928