Appelsiinicrepit

250 g jauhoja
6 munaa
2 munankeltuaista
100 g sokeria
60 g sulatettua, selkeytettyä voita
2 rkl kermaa
appelsiinin mehu ja raastettu kuori.

Sekoita ainekset voita lukuun ottamatta sekaisin ja jätä lämpimään paikkaan vähintään kahdeksi tunniksi käymään.

Paista letut molemmin puolin.

Tämä on keskiaikainen paastoruokaresepti.

Tulos on aika tuhtia syötävää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Elisah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, Pouta Luomu63g226kcal7.5g44.6g1.3g0g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.4g0.2g8.5g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g10g6.4kcal0.4g0g2.5g0g
Sokeri 25g102kcal0g25.1g0g0g
Voi 15g109kcal0.2g0.1g12.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 7.5g25kcal0.2g0.2g2.6g0g
Appelsiini, kuorittu 33g15kcal0.2g2.9g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana472g1204kcal37.8g146.2g54.4g1.4g
Valittu annoskoko236g602kcal18.9g73.1g27.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna118g301kcal9.5g36.6g13.6g0.4g
Arvot/100g100g255kcal8g31g11.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175429