Pizzapohja ilman munaa

Ohje alunperin karppaus.

Infon sivulta.

Olen pikkuisen muuttanut sitä.

Sekoita psyllium, hiiva ja vesi, anna turvota.

Lisää muut aineet ja vaivaa.

Levitä pellille ja anna kohota lämpiävässä uunissa jonkin aikaa.

Täytä ja paista 225* vartin verran.

Pohja jää melko pehmeäksi, sormin syöminen ei onnistu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g5g2.7kcal0.3g0.1g0.1g5g
Kuivahiiva, annos 11g2.5g9kcal1.1g1g0.1g0g
Soijajauhot, Soyolk23g90kcal8.8g3.6g4.5g2.7g
Vehnälese 20g46kcal2.7g3.1g0.9g7.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl21g189kcal0g0g21g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 15g101kcal4g1g8.7g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana472g875kcal33.8g17.6g70.6g34g
Valittu annoskoko236g437kcal16.9g8.8g35.3g17g
Annoskoko puolitettuna118g219kcal8.5g4.4g17.7g8.5g
Arvot/100g100g185kcal7.2g3.7g15g7.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=212362