Raparperi-omenapiirakka

Vaahdota voi ja sokeri, lisää muna, vatkaa kuohkeaksi.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi.

Painele voideltuun vuokaan ja reunoille.

Pilko raparperi ja omena pieniksi paloiksi, sekoita kaneli, perunaj.

ja sokeri sekaan.

Laita vuokaan pohjan päälle.

"nypi" pehmeä voi, kaurahiutaleet, sokeri ja vehnäjauho murumaiseksi seokseksi ja ripottele pinnalle.

Paista 200c n. 20 min.

äärettömän hyvää vaniljakastikkeen kanssa!! :)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Liiko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 25g181kcal0.3g0.1g20.3g0g
Sokeri 14g57kcal0g14.1g0g0g
Kananmuna, paistettu 9g19kcal1.2g0g1.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 33g111kcal3.3g22.7g0.4g1.1g
Leivinjauhe 0.8g1.5kcal0g0.3g0g0g
Raparperi 33g11kcal0.2g1.8g0g0.5g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 33g13kcal0.1g2.7g0g0.5g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.5g9kcal0.1g2g0.1g0g
Sokeri 6.7g27kcal0g6.7g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1.5g5kcal0g1.2g0g0g
Iso Kaurahiutale Myllyn Paras 40 g33g117kcal4.7g18.6g2.5g3.3g
Voi 17g121kcal0.2g0.1g13.5g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 17g57kcal1.7g11.7g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana472g1545kcal23.6g185.2g77g12g
Valittu annoskoko236g772kcal11.8g92.6g38.5g6g
Annoskoko puolitettuna118g386kcal5.9g46.3g19.3g3g
Arvot/100g100g327kcal5g39.2g16.3g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293790