Pain au chocolat suklaapullat

Halkaise lehtitaikinalevyt puoliksi.

Kaulitse niitä hieman pituussuunnassa.

Aseta pilko taloussuklaa niin, että sinulla on lopulta puolikkaita suklaapaloja.

Yhden suorakaiteen muotoisen takinalevyn päälle tulee yhteensä 2 palaa suklaata.

Taikinalevy suklaineen näyttää jotakuinkin tältä [i i]. Rullaa levyä molemmista laidoista keskelle.

Nipistele rullatut osat yhteen, jotta leivos ei aukea uunissa kohotessaan.

Aseta leivokset pellille tasainen puoli ylöspäin.

Lopputulos näyttää jotakuinkin tältä: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Elnia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka lehtitaikinalevyt 500 g167g594kcal10.9g53.6g38.5g3g
Taloussuklaa, Fazer50g259kcal2g28.1g15.1g2.7g
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana472g1758kcal30.4g163.6g111g11.4g
Valittu annoskoko236g879kcal15.2g81.8g55.5g5.7g
Annoskoko puolitettuna118g440kcal7.6g40.9g27.8g2.9g
Arvot/100g100g373kcal6.4g34.7g23.5g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305745