Helppo ja nopea suklaakakku

Sekoita munat ja sokeri.

Sekoita jauhot, kaakao ja vaniljasokeri yhteen ja lisää muna-sokerin sekaan.

Lisää lopuksi rahka (alkuperäisessä ohjeessa voisula) ja öljy (josta tipauta ensin vähän vuokaan voitelua varten).

Paista kakkua n. 25 min. Sen kuuluu olla matala, rapea pinnalta ja tahmea sisältä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g50g30kcal5g2.1g0.1g0g
Sokeri 84g343kcal0g84.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 44g62kcal5.5g0.1g4.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 39g133kcal3.9g27.1g0.5g1.4g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 7.2g27kcal1.3g0.8g1.6g2.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10g89kcal0g0g9.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana472g1386kcal31.4g233.6g33.2g7.2g
Valittu annoskoko236g693kcal15.7g116.8g16.6g3.6g
Annoskoko puolitettuna118g347kcal7.9g58.4g8.3g1.8g
Arvot/100g100g294kcal6.7g49.5g7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321920