Täytekakku by Kiia

Pohja: Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää kuivat aineet.

Paista uunissa 200 astetta 30 min. Halkaise 3: osaan.

Kostuta ananasmehulla.

Laita ensimmäiseen kerrokseen murskattuja banaaneja ja kermavaahto.

Toiseen välikköön pilkottua ananasta ja kermavaahto.

Kuorruta komeus vielä suklaakermavaahdolla, mansikoilla ja suklaarouheella.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Sokeri 21g86kcal0g21.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g49kcal1.4g10g0.2g0.5g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 1.3g4.6kcal0.2g0.1g0.3g0.4g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Valio kevytvispi 20% (100 g)19g38kcal0.5g0.7g3.7g0g
Vaahtoutuva suklaakerma (Valio), annos 250g31g109kcal0.7g2.5g10.9g0g
Mansikka 28g13kcal0.1g2.3g0.1g0.5g
Banaani, kuorittu 38g33kcal0.4g6.9g0.1g0.7g
Ananaspaloja ananasmehussa, Rainbow, prk mehuineen56g34kcal0.2g7.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana472g812kcal13.8g103.8g36.4g4.2g
Valittu annoskoko236g406kcal6.9g51.9g18.2g2.1g
Annoskoko puolitettuna118g203kcal3.5g26g9.1g1.1g
Arvot/100g100g172kcal2.9g22g7.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=292705